Resultaterne fra 2006 kan ses her

DM-ultralang, Husby Klitplantage, 21. Oktober.

Guld til Andreas Boesen ved DM-ultralang.

DM-ultralng, den længste DM disciplin, blev afholdt i Husby Klitplantage, hvor Holstebro OK havde lagt nogle krævende baner, der både gik gennem det tunge klitterræn og den tætte plantage.

Andreas Boesen var den, der var bedst til at holde hovedet koldt på den lange distance i klassen H-16, og det resulterede i endnu en gulmedalje, Andreas' 3. DM-guld i år - imponerende. Efter næsten 12 km orientering og løb i mere end 1 time og 23 min, var forspringet til Marius Thrane Ødum på 2. pladsen bare 17. sek. - endnu et vidnesbyrd om, at det gælder om at bevare koncentrationen til det sidste. Christian V Grønberg løb i samme klasse og kom i mål som nr. 7, og også Martin Midgaard Frich gennemførte det krævende løb og blev nr. 9.

I klassen H17-18 var der 3 OKR løbere, der startede, men kun Kim Baunehøj Pedersen gennemførte udholdenhedsprøven. Kim fik en flot 6. plads.

Lærke Sørensen var den eneste af OK Roskildes piger, der deltog i udfordring på ultra-lang distancen, og Lærke løb i mål på en flot 5. plads.

Alle resultaterne kan ses på Holstebro OK's hjemmeside for DM-ultralang

Til toppen af siden

DM-lang, Klinteskoven, 9. September.

Guld til Isabella og Andreas ved DM-lang.

Efter lørdagens stafet i den sydlige del af Klinteskoven blev søndagens DM-lang afviklet fra den nordlige ende af skoven, hvor specielt afslutningen på banerne bød på nogle gevaldige store bakker, der skulle forceres.

Det lykkedes for OK Roskildes løbere at score hele 2 guldmedaljer, og selv om der ikke var flere medaljer, var der mange andre gode resultater.

Isabella Sihm løb med guldet efter et fantastisk godt løb i klassen D-12, hvor Isabella var 3½ min hurtigere end nr. 2. Amalie Tripax fik en flot 6. plads, mindre end 1 min fra en medalje i samme klasse. Mathilde Hougaard Boesen og Melissa Ulsøe Jessen løb også denne klasse og blev henholdsvis nr. 16 og 18.

Andreas Boesen fik en suveræn sejr og dermed guldmedalje, næsten 2 min foran nr. 2 i klassen H-16. Christian V Grønberg fik en flot 7. plads i samme klasse.

I klassen for de yngste drenge, H-10, blev Mads Midtgaard Frich en meget flot nr. 5, mens Alexander Ulsøe Jessen blev nr. 9 i samme klasse.
I klassen H-12 blev Lasse Bjerregaard Nielsen nr. 22, mens Martin Midtgaard Frich blev nr. 8 i klassen H-14, hvor Rolf Pihl blev nr. 15.
Blandt de ældste drenge i klassen H-18, var det Michael Kreiberg der med en 11. plads klarede sig bedst. Tobias Midtgaard Frich var i samme klasse kun 15 sek efter på 12. pladsen.

Lærke Sørensen var kun ganske få min fra en medalje på 5. pladsen i klassen D-18.
Line Kreiberg og Ida Sander løb i klassen D-14 og de blev henholdsvis nr. 17 og nr. 20.

Alle DM-resultaterne kan ses på HG's hjemmeside

DM-stafet, Klinteskoven, 8. September.

Sølv og Bronze til OKR ved DM-stafet.

DM-weekenden foregik i år på Møn i Klinteskoven, et af de bedste O-løbs terræner øst for Storebælt. Skoven er særdeles kuperet og har en frodig underskov, der specielt i år pga. den megen regn, gjorde skoven vanskelig passabel mange steder.

Ved DM-stafet blev det til en fornem sølvmedalje i klassen H-16 ved Andreas Boesen, Martin Midtgaard Frich og Christian Vindegaard Grønberg, efter en særdeles spændende dyst med OK Øst, hvor det endte med spurtopgør, hvor Christian desværre trak det korteste stå og tabte med 1 sek. til Marius Thrane Ødum fra OK Øst.
I klassen D/H 43 blev det til en bronzemedalje ved Casper Meyer, Mathilde Boesen og på sidste turen Rolf Pihl, der løb et af sine allerbedste løb nogensinde og trak holdet frem til bronzen.
I klassen D/H-12, hvor Amalie Tripax, Lasse Bjerregaard Nielsen og Isabella Sihm dannede hold, gik det lidt for hurtig for Amalie, så hun glemte at "klippe" en post. Det betød at holdet desværre blev diskvalificeret.
I klassen for de ældste drenge, H17-20, havde OK Roskilde 2 hold med. Det ene hold, der fik hjælp af Lærke Sørensen på 2. turen og ellers bestod af Michael Kreiberg og Kim Baunehøj Pedersen, fik en hæderlig 8. plads. Det andet hold med Martin Laage Kragh, Tobias Midtgaard Frich og Michael Andersen lå godt placeret efter de to første ture, men desværre kom Michael Andersen til skade på sidste turen og måtte udgå. Holdet blev derfor diskvalificeret.

JFM-lang, Stenderupskovene, 26. August.

Martin Midtgaard Frich vinder overbevisende JFM-lang.

Søndagens jysk-fynske mesterskaber på langdistancen blev også løbet i Stenderupskovene med samme stævneplads som ved lørdagens stafet.

Martin Midtgaard Frich tog en særdeles overbevisende sejr i klassen H-14. Martin var 3 min hurtigere end klassens nr. 2.
Lærke Sørensen stod for et godt resultat i klassen D-20, hvor hun blev nr. 4, kun få min efter de førende.
Amalie Tripax fik en flot 5. plads i klassen D-12, og Isabella Sihm blev 10 i samme klasse.
I klassen D-14 blev det Ida Sander, der stod for det bedste resultat, idet hun blev nr. 6. Line Kreiberg blev nr. 10 i samme klasse.

Resultaterne kan ses på Kolding OK's JFM-hjemmeside

JFM-stafet, Stenderupskovene, 25. August.

To førstepladser, en andenplads og en fjerdeplads til OKR ved JFM-stafet.

Traditionen tro deltog OKR også i år med flere ungdomshold ved De jysk-fynske mesterskaber i stafet, der i år blev løbet i Stenderupskovene ved Kolding. Skoven er en flad Østjysk bøgeskov, så der kan løbes hurtigt, men i år var bunden megt våd og pløret, så løbshastigheden blev af den grund nedsat en del.

OK Roskildes stillede med fire ungdomshold og de opnåede nogle særdeles flotte resultater, idet det blev til to førstepladser, en andenpladser og en fjerdeplads.
I klassen H20 ved Michael Kreiberg, Kim Baunehøj Pedersen og Tobias Midtgaard Frich blev det til en fornem førsteplads. Det var ikke helt ventet at holdet skulle vinde, men da favoritholdet havde fejlklip, slog OKR holdet til og vand sikkert. Sådan er det jo i orienteringsløb, der skal ikke blot løbes, men de rigtige poster skal også klippes.

Holdet i klassen DH14 ved Ida Sander, Line Kreiberg og Rolf Pihl fik også en sejr på en lidt billig baggrund, da de desværre var eneste hold, der stillede op i klassen.

For holdet i klassen DH43 ved Martin Midtgaard Frich, Isabella Sihm og Casper Meyer blev det til en fornem 2. plads ud af 10 hold. Isabella løb i klassens næstbedste til og bragte holdet på 1. pladsen efter 2. tur. Casper måtte slippe føringen på sidste tur, men løb andenpladsen sikker hjem.

Holdet i klassen DH12 ved Amalie Tripax, Mathilde Hougaard Boesen og Lasse Bjerregaard Nielsen klarede sig også godt, ide de fik en fornem 4. plads, kun 1 min fra 3. pladsen.