Logo        OK Roskilde

VTR - Vintertræningsløb 2005-06

Velkommen til en ny sæson med spændende udfordringer i vores skove i det Syd- Vest- og Midtsjællandske område.

I år skal vi selv stå for finaleløbet, der afslutter vintersæsonens træningsløb. Inden da skal der afvikles 14 løb som led i en gennemgående konkurrence - se reglerne i slutningen af artiklen.
Listen indeholder også nogle andre ”specielle” løb, som løbes efter helt andre regler - fx vores eget juleløb 2. juledag.
Løbene giver gode muligheder for at holde formen ved lige og få løbet i andre skove, selv om nogle af dem ligger langt fra Roskilde, men der er jo altid mulighed for at arrangere fælles-transport.

Der er ingen tilmelding til løbene. Du møder blot op mellem 10 og 11 pågældende søndag og vælger en af de 7 baner. Prisen er 25 kr pr løb, dog gratis for de 2 løb, som OKR selv arrangerer.

Løbene er velegnede for både begyndere og øvede. Kontakt en af de ”gamle” i klubben, hvis der er spørgsmål.

Den aktuelle pointstilling

Dato Klub/Resultater Skov Startsted Point/Bem.
Troldens fodspor

Kun de med x-point markerede løb er tællende i den gennemgående konkurrence.
Specielle løb har fælles start og anderledes baner.

Point

I alle løb får vinderen af en bane 100 point.
De efterfølgende løbere får fratrukket 1 point pr. minuttal, de er langsommere.
På alle baner opdelles resultaterne i damer og herrer, og de får point hver for sig.
De 6 bedste løb er tællende i den gennemgående konkurrence:
- for Rød, Blå og Grøn bane afgøres samlet placering på baggrund af de 6 bedste løb.
- for Sorte baner er de 6 bedste løb afgørende for startrækkefølgen til finaleløbet. Endelig placering udregnes som pointgennemsnit 6 bedste løb nedrundet til heltal + point finaleløb. I tilfælde af point lighed er finaleløb afgørende.
I sæsonen 2005-06 er der i alt 14 tællende løb.
Banelæggere (max. 2 pr. løb) får tildelt point svarende til gennemsnittet af deres 5 bedste løb.

Finaleprogram/Præmier

Ved det afsluttende finaleløb, startes:
- for Rød, Blå og Grøn bane samlet kl. 14.00.
- for Sorte baner omvendt jagtstart. Således at løbere med mindre end 6 tællende løb starter samlet kl. 14.00, hvorefter løberne startes med 2 min. startinterval afhængig af deres pointplacering og med den bedst placerede til sidst.

Program

kl. 13-14    Indprikning
kl. 14.00    Samlet start (Rød, Blå, Grøn og Sorte/under 6 løb)
kl. 14.10    1. start (Sorte baner)
kl. 16-17.30 Bad/Omkl., Kaffebord & Præmieoverrækkelse.
Finalearrangørklubben bestemmer selv præmiefordelingen. Man bør tilstræbe flere præmier til ungdomsløberne.

Pris

25,- kr. uanset alder. Af startgebyret går 5,- kr. til afslutningsløbet/præmier.

Start

Indprikning fra kl. 9.45
Søndage mellem kl. 10.00 – 11.00. Finaleløbet dog lørdag kl. 14.00.

Krav

Der skal bruges IOF-symboler.
Der skal anvendes poststativer, gerne Sport-Ident.
Banernes kvalitet skal prioriteres højt.
Bemandingen skal være passende, så kø undgås.
Der bør være tilstrækkelig plads ved bordene til egen indprikning.
Der skal være bouillon eller lignende efter løbet.
Resultatformidling skal gå hurtigt og ophænges. Løbstid opgives i sekunder.
Evt. ændringer af mødested skal meddeles snarest direkte til klubrepræsentanterne og ved opslag ved forudgående løb, samt på det oprindelige mødested.
Tjek evt. OK Roskildes hjemmeside som altid vil være opdateret med sidste nyt.