De danske mesterskaber i orienteringsløb blev afviklet i Frijsenborgskovene.
For OK Roskilde blev det en rigtig god dag. Klubbens ungdomsløbere erobrede 3 sølv og 1 bronzemedalje.

Sofie Sørensen blev en flot nummer to hos juniorpigerne (D17-18).

Den anden sølvmedalje tilfaldt Christian Vindegaard Grønberg i klassen H12.

Bronzemedaljen tilfaldt Lærke Sørensen i D13-14.

Se den mere udførlige beretning

Til toppen af siden

DM stafet, 13. September, Frijsenborgskovene.

Bronze til D/H 13-14 holdet ved DM stafet.

I klassen D/H 13-14 skulle OK Roskilde forsvare sidste års tredjeplads - og det lykkedes.
Michael Kreiberg løb første tur, og kom meget træt i mål som nummer seks efter de førende.
Kim Baunehøj Pedersen havde hurtigste tid af samtlige andentursløbere på de 14 hold - og overhalede 2 hold.
Michael Andersen startede ud som nummer fire og kom hurtigt på 3. pladsen. Han vandt yderligere meget ind, men der manglede stadig 46 sekunder i målgangen. Resultatet blev som i 2002: Bronze til OK Roskilde.

Udover de to medaljeplaceringer blev det også til to meget hæderfulde femtepladser og en sjetteplads.
Det var holdet i klassen D/H max 43, der blev nr 5. Holdet bestod af Martin Laage Kragh, Christian Jensen og Tobias Midtgaard Frich.
I klassen for de yngste løbere (D/H 12) blev det også til en femteplads. Holdet bestod af Christian V. Grønberg, Jacob L Kragh og Casper Meyer.
Endeligt blev OK Roskildes pigehold i D13-16, bestående af Mia Simonsen, Camilla Meyer og Lærke Sørensen, nummer seks.

JFM klassisk, 24. August, Silkeborg Sønderskov.

Sejr til Line Kreiberg i klassen D10 ved jysk-fynske mesterskaber.

De jysk-fynske mesterskaber blev afviklet i Silkeborg Sønderskov.

Line Kreiberg gentog sejren fra de sjællandske mesterskaber og også de jysk-fynske mesterskaber i D-10.

Camilla Meyer løb en sejr hjem i klassen D13-14B

Jacob L. Kragh løb en ærefuld fjerdeplads hjem i klassen H10

Vi havde 5 løbere med i klassen H13-14. Her blev Michael Kreiberg flot nr. 4, Kim B. Pedersen nr. 5, Tobias M Frich nr 8, Martin L Kragh nr 11 og Christian Jensen nr. 18. I alt 24 løbere startede i denne klasse.

JFM stafet, 23. August, Silkeborg Sønderskov.

Guld til D/H 13-14 holdet ved JFM stafet.

Løbet blev afviklet i et svært og kuperet terræn i Silkeborg Sønderskov.

Michael Kreiberg, Tobias Midtgaard Frich og Kim Baunehøj Pedersen, vandt klassen D/H 13-14.

Mia Simonsen, Camilla Meyer og Lærke Sørensen blev nr. 3 i klassen D/H 43.

SM kort, 10. August, Strandegård Dyrehave.

Guld til Michael Kreiberg ved SM kort.

OK Roskildes ungdomsløbere gjorde det rigtig godt ved Sjællandsmesterskaberne i kortdistance orienteringsløb søndag den 10. august.

Det blev til guldmedaljer til Michael Kreiberg i klassen H13-14A. Sofie Sørensen løb sig til en sølvmedalje i klassen D17-20A og endelig blev det til bronzemedaljer til Michael Andersen i klassen H13-14A og Lærke Sørensen i klassen D13-14A.