Logo Efterår

Mathilde nr. 2 til AL-Sprinten i Hillerød

Mathilde Hougaard Boesen løb sig lørdag til en flot 2.-plads i AL-Sprinten, hvor der deltog 13 piger i aldersgruppen D16. Første pladsen tog den altid vindende Amanda Falck Weber fra Tisvilde. Mathilde fandt sine 20 poster på den 3,2 km lange sprintrute rundt i det sydlige Hillerød på 24,21 minutter.

AL-Sprint er en forkortelse for sponsoren, Arbejdernes Landsbank, og arrangeres af FIF Hillerød. Konkurrencen har eksisteret siden 2008, og i år foregik det i flot efterårsvejr med solskin til de ca. 200 løbere, hvoraf nogle var fra Sverige, Norge og Østrig.

Mathildes storebror, Andreas Hougaard Boesen, løb sig til en fjerde plads i den hårde eliteklasse H20E, kun 1 minut efter vinderen, som ikke overraskende blev Juniorverdensmesteren i Sprint, Rasmus Thrane Hansen, fra OK Søllerød. 2. pladsen gik til den norske juniorlandsholdsløber Eskil Kinneberg, og Søren Schwarz fra FIF Hillerød tog tredjepladsen. Banen var her 4 km lang med 27 poster.

Der deltog ikke andre løbere fra OK-Roskilde i AL-Sprinten.