Logo Bøgeskov

Guld, to sølv og en bronze til OKR ved DM Mellem

DM Mellem tog udgangspunkt i den smukkest mulige stævneplads, nemlig med udsigt over Mossø og omkringliggende skove. Det betød så, at løbene foregik i det stærkt kuperede terræn ved Sukkertoppen sydøst for Silkeborg med udfordrende baner udtænkt af arrangørerne fra OK Horsens. Klubben havde opstillet smarte computerskærme, så det var muligt straks at følge resultaterne og stillingen, efterhånden som løberne kom i mål.

Inge Jørgensen sikrede sig en guldmedalje i tiden 30:25 i D65. Janne Brunstedt kæmpede sig i H60 til en sølvmedalje i tiden 39:45, kun 22 sekunder efter vinderen. Det blev også en sølvmedalje til Ole Svendsen i H65 i tiden 46:41.

Konkurrencerne åbnede med elite-klasserne, hvor Andreas Hougaard Boesen sikrede sig en bronze-medalje i H20 kun halvandet minut efter vinderen Marius Thrane Ødum, OK Øst. Med Rasmus Thrane Hansen på andenpladsen blev det medaljer til netop bronze-stafet-holdet fra Junior VM i sommer.

Andre flotte placeringer i top 10 tog Aksel Andersen sig af med en 6. plads i H55. Mathilde Hougaard Boesen blev nr. 8 i D14, og samme placering hentede Runa Ulsøe i D40.