Logo Efterår

Tætte opgør for OKR-løbere ved Jættemilen

Den 47. Jættemil, årets sidste store o-løb, fandt søndag sted i St. Dyrehave ved Hillerød, arrangeret af OK73. Konkurrencen var international, idet der blandt de ca. 700 deltagere var løbere fra Sverige, Norge, Finland og Østrig.

Janne Brunstedt var meget tæt på en 1.-plads i H60. Med 4 sekunder op til 2.-pladsen og faktisk kun 18 sekunder til 1.-pladsen, måtte Janne ”nøjes” med en tredjeplads, slået af to stærke svenskere. Distancen var her på 13,2 km med 25 poster. John Tripax kom ind på 4.-pladsen i H60.

Runa Ulsøe nåede målopløbet som nr. 3, men det lykkedes hende at overhale sin konkurrent inden mål og endte dermed på 2.-pladsen på sin bane i D40 i tiden 2:16:19- 9 sekunder foran nr. 3. Banen er på 13,2 km med 25 poster.

Der var ligeledes tæt løb mellem Andreas Hougaard Boesen og hans nærmeste konkurrent, Søren Schwarz fra FIF Hillerød. Andreas nåede i mål kun 6 sekunder efter Søren og endte derfor som nr. 3 i H17-20. De havde tilbagelagt en bane på 19,4 km og fundet 38 poster. Banen blev vundet af norske Eskil Kinneberg.

Jættemilen er finale i Combineering Junior Cup, hvor de syv bedste løb ud af 11 store konkurrencer igennem året tæller i den samlede konkurrence. Andreas sluttede her på en flot andenplads efter Rasmus Thrane Hansen fra OK Søllerød, hvilket udløste et pengebeløb fra Combineering.