Logo Natstart

Sølv til Amalie Tripax og Inge Jørgensen ved SM-nat.
Delt 3. plads til Ole Svendsen.

De sjællandske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet over tre løb, hvor mesterskabet blev afgjort ved det samlede resultat af de bedste 2 ud af de tre løb. Der blev løbet i Bøndernes Hegn, Nyrup Hegn og Valby Hegn.

Amalie Tripax sikrede sig sølvmedaljen i klassen D-16 efter en sejr og 2 andenpladser i et tæt opgør med Nicoline F. Klysner fra FIF Hillerød, der blev den samlede vinder og Cecilie F. Klysner, FIF Hillerød, der blev nr. 3.

Inge Jørgensen, der selv om hun ikke stillede til start i sidste afdelig, alligevel sikrede sig 2. pladsen i klassen D65 ved at blive henholdsvis nr. 1 og nr. 2 i de 2 første afdelinger.

Ole Svendsen måtte dele 3. pladsen i klassen H65.

SM nat lægger op til DM nat, der foregår lørdag den 10. april i Grenå Plantage.