Logo Greenland

John Tripax vinder det grønlandske mesterskab.

For nogle dage siden blev der løbet om det uofficielle grønlandske mesterskab i Ilulissat.

Her deltog John Tripax i klassen H60, som han vandt i tiden 1.05.30 for den 4,7 km lange bane.

De grønlandske mesterskaber blev afviklet i forbindelse med "Arctic Midnight Orienteering", der er et ekstremløb i meget svært terræn over 20 km med start kl. 23:00 i midnatssolens skær.

John deltog også i Arctic Midnight Orienteering, dog på en lidt kortere bane, der var 11,6 km. John gennemførte i tiden 2.09.01 og blev nr. 5.

Ud over mesterskabsløbet og Arctic Midnight Orienteering startedes der med et Intro løb, der var et pointløb. John vandt også klassen H60 i dette løb.

I stævnet deltog knap 100 løbere, hvoraf omkring 30 var fra 8 forskellige andre lande end Grønland.