Logo sommer_boeg

Andreas vandt DM-guld

Andreas Boesen deltog søndag i sit sidste danske mesterskab som juniorløber. I klassen H-20 vandt han DM-lang med stor margin til de efterfølgende løbere.Det var anden gang, at Andreas blev dansk mester i DM-lang, som er det “fineste” blandt de syv DM-titler vi har. Det blev også til guld i 2007.

Det blev så også den eneste medalje til OK Roskilde ved dette mesterskab. Der var dog andre gode præstationer – især fra ungdomsløberne, der gav slutplaceringer lige uden for medaljerækken.
H-12 Rasmus Krogh Madsen nr 5.
H-10 Anders Krogh Madsen nr 6.
H-10 Jonas Fonager Ulsøe Johansen nr 7.
D-16 Amalie Tripax nr 7.
D-10 Karoline Fonager Ulsøe Johansen nr 8.
I alt 23 løbere fra OK Roskilde deltog.

Mesterskabet blev afviklet i Gyttegård af OK Gorm, Jelling – i et spændende og afvekslende terræn mellem Billund og Grindsted. Banerne var som de skal være til et DM-lang, nemlig varierende i baneforløb og fysisk krævende.