Logo amalie sprint

Svær dag for Amalie.

Lørdagens lange distance ved de europæiske ungdomsmesterskaber i orientering i Tjekkiet blev en stor mundfuld for den unge Roskildeløber i D16-konkurrencen.

Allerede på 1.-posten havde Amalie et stort tidstab, som hun dog flot formåede at hente pænt ind ved 2.-posten. Desværre holdt dette ikke resten af løbet, og Amalie endte langt nede på listen på en plads som nr 53, omkring 20 minutter efter den vindende løber, tjekken Karolína Boránková.

Set med danske øjne blev lørdagen dog alligevel en stor dansk dag, idet Amanda Falck Weber fra Tisvildehegn OK løb sig til sølvmedaljen i D16, og Mikke Aaen fra Farum snuppede guldet i H16.