Logo amalie sprint

2. plads til Amalie i mixstafetten.

Solen skinnede igen over Tjekkiet ved dagens EYOC stafet. Amalie havde en god dag, men hun løb desværre uden for konkurrence, da der er 3 på et stafethold, og der kun må udtages fire piger og fire drenge til EYOC.

Derfor måtte de to resterende løbere løbe i mix-klassen. Amalie var dermed på hold med danske Magnus Dewett og schweiziske Sandro Vock.

Sandro Vock løb en stabil første tur og kom ind som nr. 5, fire minutter efter de førende svenskere. Magnus Dewett trak holdet solidt op og sendte Amalie ud som nr. 2 med tre minutter ned til nr. 3. Så var andenpladsen i hus og Amalie løb i mål som nr. 2 med næsten fire minutter ned til 3. pladsen.

Med danske øjne var det en rigtig god dag med endnu en guldmedalje, da drengeholdet i H16 vandt overlegent og pigerne i D16 blev nummer 5.