Logo efteraar

Flotte resultater ved Jættemilen.

Det traditionsrige langdistance-løb Jættemilen fandt søndag sted i Gribskov i flot køligt, men tørt novembervejr. Jættemilen arrangeres af OK73 med fællesstarter i alle klasser, når klokken lyder. Så strømmer løbere fra alle niveauer af orienteringssporten ud i skoven for at finde deres egen postrækkefølge på de meget lange distancer med rigtigt mange poster. Traditionen tro tiltrak Jættemilen mange løbere fra udlandet, især Sverige. OKR deltog med 16 løbere.

Det blev til en flot anden plads til Inge Jørgensen i D65. Inge var kun 25 sekunder efter vinderen, Birgitte Olsson fra Ronneby, som blev verdensmester i WMOC i Ungarn i sommers.

Janne Brunstedt løb også ind på en imponerende anden plads i H60, kun 13 sekunder efter vinderen. Janne løb ca. 13 km på 1:36:49.

Det blev til en femteplads til Andreas Hougaard Boesen i H20, hvor banen er på ca. 19 km. Andreas tilbagelagde distancen på 1:45:38, 45 sekunder efter Marius Trane Ødum, OK Øst. Tredjepladsen gik til Thor Nørskov, OK Øst. De tre danske ”drenge” fra Juniorlandsholdet måtte se sig overhalet af norske Eskil Kinneberg og svenske Jonas Nordstrøm, som var hurtigere til at finde vej igennem Gribskov.