Logo sommer_boeg

Klub / Aktiviteter

Udfordringer på Kullen.

36 roskildeløbere i forskellige aldre og med forskellige erfaringer drog søndag til Kullen for at prøve kræfter med et noget anderledes terræn.

Men at vi kunne klare både terræn og konkurrenter blev bevist ved, at OK Roskilde opnåede tre sejre.

Anders Krogh Madsen vandt klassen H10 suværent med mere end fire minutter til nummer to. Træningskammeraten Jonas Fonager Ulsøe blev nummer tre – og Leonard van Bronswijk nummer fem. I alt otte løbere var til start i H10.

Storebror Rasmus Krogh Madsen vandt klassen H12 foran seks svenske løbere. En flot sejr i et uvant terræn – og Rasmus er stadig kun yngste årgang i klassen. Endelig vandt Inge Jørgensen (D65) endnu en gang et løb i Skåne.

Amalie Tripax blev nummer to i klassen D20 – måske ikke overraskende da der kun var to startende, men da Amalie havde valgt at rykke fra sin normale D16-klasse, var der faktisk tale om en god præstation.

Karoline Foanger Ulsøe sluttede på en flot fjerdeplads i klassen D10.

Flere seniorer havde også flotte resultater, men at der var tale om svært terræn bevidnes af, at hele otte løbere fra OK Roskilde måtte opgive undervejs.

Stævnet var arrangeret af IS Kullen og havde deltagelse af ca 450 orienteringsløbere fra Sydsverige og Sjælland.