Logo Sommerbøg

To andenpladers ved 1. etape af OO-cup til OKR.

Både Jonas og Karoline fik flotte 2. pladser i deres klasse ved OO-cup, der startede i dag fredag. For at understrege de flotte placeringer hører, at de begge løber i klasser hvor skygning ikke er tilladt. Den komplette resultatliste for 1. etape kan ses her.

Første etape blev afviklet i en rimelig detaljeret skov, der stedvis var ret stenet. Det gav store udfordringer for en del løbere i den mere modne alder og der blev testet løbebriller med læsefelter efter løbet for at se, om det vil gøre det lettere at læse kortet og om dette kan forbedre resultaterne. Vi venter i spænding Leni!

Rammerne for løbet var perfekte, stævneplads, parkering var samlet så der var korte afstande og vejret for denne 1 etape var også perfekt, sol og tilpas temperatur til at løbe i og til ophold på stævnepladsen efter løbet. Vejrudsigten havde ellers truet med regn, vi håber det gode vejr holder.

Som skrevet i det første indlæg om dette løb, så er der en del danskere deltagere i dette stævne, blandt dem en del danske landsholdsløbere og det blev da også til flotte placeringer, Rasmus Thrane nr 2 i H21E og Signe Søes og Maje Alm henholdsvis 1 og 2 i D21E.

I morgen løbes 2. etape, der er en slags mellem distance, som opvarmning til 3. etape, der er Konge-etapen, længste distance og mest stigning. Både 2. og 3. etape løbes i naboområder til 1. etape (samme stævneplads), herefter rykker løbet lidt ned af bjerget, hvor 4. og 5. afvikles.

Anders

PS også Andreas deltager i løbet, han løber dog for sin svenske klub PAN Kristianstad ved dette løb.

okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     23. juli 2011