Logo Sommerbøg

2. plads til Karoline ved OOcup.

Karoline blev samlet nr 2 ved OOcup, hvor de danske løbere i øvrigt dominerede, således vandt Signe Soes og Marius Thrane Ødum henholdsvis D21E og H21E.

Solen havde endelig besluttet sig for at skinne igen og hjalp således med til at sætte en flot punktum for et godt stævne. Dagens etape var måske ikke helt så svær som de foregående, men for mig blev det nok det dårligste løb. Gassen gik af ballonen efter ca 2/3 dele af banen hvor jeg dels vred lidt på min fod og helt mistede koncentrationen, så det blev en lidt trist afslutning for mit vedkommende.

De øvrige OKR'ere havde et OK løb (Leni er ikke helt tilfreds), efter løbet nød vi alle det gode vejr, serveringen fra den nærliggende bjerg restaurant mens vi ventede på at Karoline fik sin flotte præmie.