Logo Anemoner

Klub / Aktiviteter

Fire Påskeløbssejre til OK Roskilde.

OK Roskilde havde 68 løbere til start i det traditionelle Påskeløb og var således næststørste klub ved stævnet. Påskeløbet har været løbet hvert år siden 1968 og i år havde Viborg OK værtsskabet. Trods enkelte småkiks i arrangementet – så blev det samlede indtryk et rigtig flot Påskeløb - ikke mindst takket det utroligt flotte vejr. Men også banerne fik mange positive ord med på vejen af deltagerne. De tre etaper blev afviklet i Hald Ege, Dollerup Bakker og Ulbjerg Plantage – tre meget forskellige terræner. Resultatmæssigt blev det også et rigtig godt Påskeløb for OK Roskilde. Fire samlede Påskeløbsvindere samt en andenplads og to tredjepladser.

Inge Jørgensen (D65) forsvarede titlen fra sidste år og blev Påskeløbsvinder for femte gang. Det var en meget sikker sejr, da Inge vandt alle tre etaper.

Anders Krogh Madsen er bare ni år og deltog i sit første Påskeløb – men efter to andenpladser de to første dage, sluttede han af med at vinde tredje etape og blive samlet vinder af H-10B med et forspring på blot to sekunder til Jacob Mikkelsen fra Horsens OK. Selv om skygning var tilladt i klassen, så insisterede Anders på, at han ville løbe de to sidste etaper alene! Det var en stolt Anders, der besteg præmieskamlens øverste trin for at modtage sin velfortjente præmie. Der var 24 løbere i klassen.

Melissa Ulsøe Jessen (D-16AK) havde vundet første etape – blev nummer to på anden etape – men var mere end et minut efter Nikoline Andersen fra Søllerød OK inden jagtstarten på tredjedagen. Men Melissa indhentede sin modstander og løb fra hende til sidst. I mål var der en forskel på 15 sekunder. I samme klasse blev Mathilde Hougaard Boesen nummer tre.

Linnea Møller Jess vandt klassen D-16B med et ganske stort forspring. Sejren blev grundlagt med en stor sejr på anden etape – de øvrige to dage gav andenpladser.

I klassen H21AM sikrede Martin Laage Kragh sig en meget flot andenplads efter tre stabile løb (nr 3 – 2 – 3). I samme klasse blev Michael Kreiberg sammenlagt nummer 4. Også Kim Baunehøj var med fremme i klassen, da han blev nummer 4 og 3 de to første dage, men han startede ikke ud den sidste dag på grund af tjeneste i forsvaret.

Den sidste plads på skamlen gik fortjent til Birgitte Tripax, der sluttede på tredjepladsen i D45B. Birgitte var blevet nummer fire og to de første to dage og startede ud med nummer to på brystet. Desværre blev hun overhalet af en Esbjerg-løber. Lige efter Bigitte kom Hanne Møller Jensen i mål med etapens hurtigste tid, men to mindre gode løb forinden betød, at det kun rakte til en samlet fjerdeplads. Der var 36 damer til start i klassen.

Påskeløbsdebutanten Rasmus Krogh Madsen (H-12) leverede også et flot Påskeløb. Det blev til en andenplads på førstedagen – og dagen efter blev han nummer fire. Men et bom på sidstedagen betød, at Rasmus måtte vinke farvel til præmieskamlen – men en ærefuld sjetteplads blev det til for den danske natløbsmester.

Det var “lige ved og næsten” for Magnus Mørup Jansen (H-12B) – med to tredjepladser undervejs - og for Rolf Pihl (H-20AK). De sluttede begge som nummer fire.

Tre flotte syvendepladser til tre af vore piger/damer skal også nævnes: Karoline Fonager Ulsøe Johansen (D-10), Amalie Tripax (D-16) og Leni Møllsøe (D45AK). Blandt herrerne var det John Tripax, der skilte sig positivt ud med en samlet 9. plads i klassen H60, der havde 86 løbere til start.