Logo Springcup

Klub / Aktiviteter

Flotte resultater fra Spring Cup 2011.

Spring Cup, forårets traditionelle internationale stævne, der har OK Roskilde som medarrangør, blev afholdt i nogle af Sjællands bedste skove. Da alle seniorløbere i OK Roskilde hjælper til i løbet af det tre dage lange arrangement, er det kun ungdomsløberne, som får lejlighed til at deltage aktivt i de tre dages løb.

Spring Cup startede med Nat Sprint fredag aften i Haraldsted Skov, og her gjorde Rasmus Krogh Madsen det forrygende, idet han løb sig til en sejr i klassen H-12. Alexander Ulsøe Jessen gjorde det også rigtig godt, idet han fik en flot 2. plads i klassen H-14. I samme klasse blev det til en 9. plads til Rasmus Møller Jess.

Spring Cup Klassisk blev løbet lørdag i Avnstrup med en fantastisk flot stævneplads midt i skoven. Her var det igen Rasmus Krogh Madsen, der stod for en flot præstation, idet han blev nr. 2 i klassen H-12.
Karoline Fonager Johansen løb i klassen D-10 og fik en meget flot 3. pladsen.
I klassen H-10 stod Leonard van B Naulin for en flot præstation, idet han fik en flot 4. plads. Jonas Fonager Johansen kom lige efter på 5. pladsen i samme klasse, mens Anders Krogh Madsen blev nr. 8 i klassen.
Amalie Tripax gjorde en flot indsats i klassen D-16 ved at blive nr. 9. I samme klasse blev Melissa Ulsøe Jessen nr. 24, mens Mathilde Hougaar Boesen blev nr. 29.

Rasmus
Rasmus Krogh Madsen formåede som eneste OKR-løber at vinde sin klasse ved weekendens SpringCup, H12 ved fredagens natsprint i Haraldsted

I eliteklassen H19-20E, hvor der var mange stærke udenlandske løbere på startlisten løb Andreas Boesen sig til en meget fornem 4. plads. Klassen blev vundet af den norske juniorlandsholdsløber, Eskil Kinneberg, der bl.a. var med til at vinde junior stafet VM sidste år.

Søndagens stafet blev også løbet fra samme stævneplads i Avnstrup, hvor hele verdenseliten stillede til start.
OK Roskilde stillede imidlertid kun med et enkelt hold i klassen H/D-16. Holdet bestod af Mathilde Hougaard Boesen, Mads Midtgaard Frich og Amalie Tripax og holdet endte på en flot 15. plads.