Logo efteraar

Fornemme resultater ved Smålandskavlen.

Sidste weekend deltog 3 løbere fra OK Roskilde i den store svenske 5 mands-stafet, Smålandskavlen.

Amalie Tripax og Melissa Ulsøe Jessen løb i Dame junior klassen med 28 hold af 4 løbere. De stillede op for Talentcenter Sjælland under Team Danmark.
Amalie Tripax løb en flot 2. tur for 1. holdet, der fik en fantastisk flot 2. plads, kun 1 min og 11 sek efter de svenske vindere. Melissa Ulsøe Jessen leverede også et godt løb på 2. holdet, der endte på 21. pladsen.

Andreas Boesen løb i herre seniorklassen på førsteholdet for sin svenske klub, OK Pan, Kristianstad.
Holdet fik en meget flot 7. plads i det 105 hold-store felt i tiden 4,58,54, kun 6 min efter det vindende finske hold. Der deltog mange af verdens bedste seniorløbere. Andreas løb 3. turen og havde den 12. bedste tid på etapen.