Logo vikingeskibet

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde vandt stort.

Med et stærkt hold på 81 løbere vandt OK Roskilde stort over alle tre konkurrenter i søndagens divisionsmatch. Det betyder, at OK Roskilde næste år atter løber i 2. division. OK SG og Kildeholm OK stod i fælleskab for arrangementet i Søskoven, som er den del af Gribskov, der vender ned til Esrum Sø. Der blev leveret fine baner i et terræn, der ikke er det allersværeste; men til gengæld er det sjældent, vi får lov at løbe der. Vejrmæssigt var det derimod lidt trist, vist det eneste sted i landet med dårligt vejr.

Resulatet fremkommer jo som summen af den samlede indsats på de 12 baner. Der var mange gode individuelle præstationer, heriblandt fire banevindere:

Landsholdsløberen Andreas Hougaard Boesen vandt bane 1, U-landsholdsløberen Amalie Tripax vandt bane 2B, Ole Svendsen vandt bane 4A - ligesom sidst, og H-12 løberen Rasmus Krogh Madsen vandt bane 5, som er beregnet for løbere i H-14.

Der var fem andenpladser til Martin L Kragh (bane 1), Kent Pihl (bane 2A), Bjarne Pedersen (bane 4A), Inge Jørgensen (bane 4B) og Anders Krogh Madsen (bane 7A).

Det var netop Anders Krogh Madsen, der blev valgt som dagens løber. Ikke blot for sin fine andenplads på en bane, der ligger et alderstrin over det, han normalt skal løbe. Men også som en trøst for den triste oplevelse fra DM-mellem, hvor Anders i et par dage var udråbt som bronzemedaljevinder i klassen H-10; for så at få at vide, der havde været fejl i tidtagningen, og blev så deklasseret til fjerdepladsen. Hvor grumt!

Endelig var der tre tredjepladser ved Arne Heydorn (bane 2A), Janne Brunstedt (bane 3A) og Steen Baunehøj (bane 4A).

Klubresultaterne blev:

• OK Roskilde – Ballerup OK 113 - 83
  • OK Roskilde – OK Midtvest (OK Sorø) 116 - 83
  • OK Roskilde – Politiet 125 - 57

Ballerup OK vandt over OK Midtvest i den afgørende match om andenpladsen, hvilket betyder at Ballerup OK rykker op fra 3. division - og bytter plads med OK Midtvest, der må rykke ned i 3. division.

Dagens løber: Anders Krogh Madsen

10 gang jubilar: Mads Vindegaard

2. division består næste år af Farum OK (nedrykker fra 1. division), Allerød OK, OK Roskilde og Ballerup OK.