Logo anemoner

Karoline sjællandsmester ved SM lang.

Sølv og bronze i H10 til Anders og Jonas

Karoline Fonager Ulsøe løb fra alle de andre i D10 og sikrede sig en guldmedalje og dermed OK Roskildes eneste Sjællandsmesterskab. Det gav også to medaljer til OK Roskilde i H10. Her sikrede Anders Krogh Madsen sig sølv, og Jonas Fonager Ulsøe fik bronze.

OK Ballerup arrangerede søndag Sjællandsmesterskab på langdistancen i den flotte og stærkt kuperede Rude Skov, som byder på mange store søer og meget varieret bevoksning. Stævnepladsen lå smukt placeret med udsigt over en sø og smukke bøgetræer, og solen lunede mere og mere i løbet af formiddagen.

Hvis der havde været medaljer til de tre første i alle klasser, havde Inge Jørgensen fået én af sølv i D65. Hun sikrede sig på trods af sin ”påske-skade” en flot anden plads, kun 16 sekunder efter Ellis Sommer fra OK Øst. Janne Brunstedt endte også med en topplacering, nemlig på en tredje plads i H60.

Tre af OK Roskildes damer satte sig på de tre første pladser i D35B. Gitte Madsen løb hurtigst og sluttede på førstepladsen. 2.pladsen tog Bente Pihl, og Helgard Olsen sikrede sig 3.pladsen. Steen Baunehøj løb sig til 2. pladsen i H55AK, kun 14 sekunder efter vinderen.

Det skal også nævnes, at Rasmus Krogh Madsen fortsætter med at søge udfordringer frem for at løbe efter guldet ved at tilmelde sig H14, fordi de lette baner ”er for kedelige”! Han sluttede her blandt ”ældre” på en imponerende 4. plads, kun ca. 2 minutter efter vinderen.