Logo Natløb

Guld til Inge Jørgensen og Amalie Tripax ved SM-nat.
Sølv til Jonas Ulsøe og Bronze til Karoline og Alexander Ulsøe.

De sjællandske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet over kun to løb, så mesterskabet blev afgjort ved det samlede resultat af de to løb. Der blev løbet i Ll. Hareskov og Høbjerg Hegn.

Inge Jørgensen sikrede sig gulvmedaljen i klassen D65 ved 2 sikre 1. padser. Inge fik også guld ved sidste års SM nat.

Amalie Tripax vandt ligeledes begge afdelinger i klassen D-20, Det var Amalies første guldmedalje ved SM nat, sidste år fik hun sølv i klassen D-16.

Tvillingerne Karoline og Jonas Fonager Ulsøe Johansen vandt henholdsvis bronze i klassen D-12 og sølv i klassen H-12, mens storebror Alexander Ulsøe Jessen fik bronze i klassen H-14.

Rasmus Møller Jess kom lige uden for medaljerækken med en 4 plads i klassen H-14, og Melissa Ulsøe Jessen blev nr. 6 i klassen D-16.

I seniorklasserne uddeles der kun guldmedaljer til vinderne, mens nr. 2 og 3 må nøjes med æren. På de ærefulde pladser var der flere OK Roskilde løbere, nemlig Runa Ulsøe med en 3. plads i D45, Jesper Allan Jensen med en 3. plads i H40, Anders Laage Kragh med en 2. plads i H50, samt Janne Brunstedt med en 2. plads i H60.

SM nat lægger op til DM nat, der foregår lørdag den 14. april i Stenderup Nørreskov ved Kolding.