Logo sommer_boeg

Vikingesværd og 4 førstepladser til OK Roskilde i Vikingedysten

I weekenden 14-15/7 drog syv gæve OKR løbere i viking og deltog i OK-HTF's Vikingedyst. Resultatet blev fire første-, en anden- og en tredjeplads, samt erobring af den ærefulde vandrepræmie Vikingesværdet.

Jonas Fonager Ulsøe fik en rigtig god tid på førstedagen, så selvom det kun blev til en tredjeplads på andendagen, så rakte det alligevel til en samlet førsteplads.

Karoline Fonager Ulsøe fik en andenplads på førstedagen. På andendagen var hun flyvende, og slog alt og alle - også alle H10 løberne, så hun sluttede også på en samlet førsteplads.

Melissa Ulsøe Jessen lagde ud med en førsteplads i klassen d13-16 i brændenældehelvedet i Haderslev Vesterskov. I klitterne i Stensbæk havde hun desværre glemt sine o-sko, men klarede sig alligevel igennem til en andenplads. Samlet blev det til en 1. plads.

Aksel Andersen blev kun slået af en enkelt Gorm-løber på førstedagen, og på andendagen slog han alle de øvrige løbere og endte på en samlet 1. plads.

Alexander Ulsøe Jessen havde en post der drillede lidt i brændenælderne og lagde ud med en forsigtig 5. plads. Tog revanche i klitterne hvor han havde bedste tid. Samlet endte han som nr to.

Runa Ulsøe lå på en sikker 3. plads både første og anden dag samt samlet.

Udover de individuelle placeringer bliver der i Vikingedysten også konkurreret om vikingetrofæer (vandrepræmier).
Der er mulighed for at erhverve sig Vikingehjelmen, der går til den klub der stiller med flest gennemførende deltagere. Vikingeøksen går til den klub der har de fire bedst placerede seniorløbere, og Vikingesværdet går til den klub der har de tre bedst placerede ungdomsløbere. Sidste år gik Vikingesværdet for første gang til en Sjællandsk klub, da OK Sorø vandt det. I år sikrede OK Roskildes ungdomsløbere, Karoline, Jonas og Melissa, at sværdet bliver på Sjælland nok et år.