Logo anemoner

Klub / Aktiviteter

Find vej Dagen 2018 i Roskilde

Solen skinnede over Danmark, og tæt på 3000 fandt vej til et Find vej arrangement i Danmark.

Igen i år havde Dansk Orienterings-Forbund, Nordea-Fonden og 40 orienteringsklubber allieret sig omkring Find vej Dagen.

Til Find vej Dagen i Roskilde, arrangeret af OK Roskilde, kom ca. 60 deltagere ud på en dejlig dag i skoven ved det smukke Naturcenter Boserupgård.

       
 

Der var forfriskninger ved målgang og diplomer og medaljer til de mindste der lærte at finde vej på de forskellige baner ved arrangementet.

Klubben kunne byde på klassiske baner i skoven i alle sværhedsgrader og også nogle populære sprintbaner hvor børn kunne løbe fra post til post og derefter få et print med deres tid på. Begge tilbud bliver modtaget med stor glæde og interesse.

Klubben byder til træning igen på lørdag kl. 13.00 fra Boserupgård, her der igen mulighed for at prøve orienteringsløb og samtidig få noget motion for hele familien.

Orienteringsklubben Roskilde er områdets orienteringsklub og de hjælper nye medlemmer godt igang med både motion og hvordan man finder rundt på et kort.

Find vej i Danmark er et projekt der er støttet af Nordea-Fonden og Dansk Orienterings-Forbund. Med 300+ ruter og over 7000+ faste poster er det Danmarks absolut bedste udendørs facilitet som alle har adgang til.
Ved at gå ind på www.findveji.dk kan brugeren find en Find vej bane i nærheden af hvor de er, og hurtigt være på vej ud i skoven.

  findvej18.jpg
 

Caroline van Bronswijk

findvej_dof.jpg


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     8. maj 2018