Logo sommer_boeg.jpg

Klub / Aktiviteter
TrænSelv vejvalg omkring Lynghøjsøerne

Start er ved Nordvestlige parkeringsplads. Se Google Maps.
Mål er ved et overdækket spisested "Madpakkehuset".

Der er ikke opsat skærme eller snitzlinger. På kortet er der skrevet en uddybende forklaring på placeringerne. De fleste placeringer er oplagte og tydelige på afstand. Et par steder er anbragt en lille stenbunke til præcisering. Ved en af posterne (35) ligger der en lille sten oven på en større sten.
Ingen snitzling ved start/mål.

Træningen er vejvalgstræning. Du kan hjemmefra planlægge din rute. Når du har gennemført banen kan du lægge dit trac op i o-trac. Du kan senere gentage det med et andet vejvalg.

Der er vist et MTB teknik spor, som er under konstruktion. Det må selvfølgelig gerne benyttes

Banerne er pdf filer lige til at printe.

Man bestemmer selv, hvornår man har lyst til at løbe banerne, og man må gerne prøve flere gange. Der er ikke nogen tidsmæssig begrænsning

Banerne er lagt på O-Track, så kan du lægge dit track ind.

Har du ikke mulighed for selv at printe banerne, så kommer der nogle eksemplarer i klubhuset.

15. maj. 2020: Som noget nyt er banerne nu lagt op som baner i appen usynligo. Denne app kan du downloade og bruge som løbs app,hvor du får besked når du er ved posten og hvad der er næste post. Du kan have kortet på telefonen. Du kan undervejs få besked om afstand til posten. Der er et (upræcist) kompas, og du kan få bomhjælp via google maps. Efter løbet kan du se dine stræktider. Jeg har prøvet den korte tur og det fungerer fint. Husk at give relevante tilladelser. Bemærk at hvis du ikke har tændt for lokation hele tiden, får du først besked når du står ved posten og aktiverer appen.

God tur omkring Lynghøjsøerne

Hilsen
Asger


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     13. maj 2020