Opfølgning på divisionsturneringen

For OK Roskilde gælder, at vi slutter, som vi startede sæsonen. Vi endte på tredjepladsen i det stævne, der afgjorde, om vi skal løbe i 2. eller 3. division. Sådan sluttede det også i 2022. Således rangerer OK Roskilde igen som nummer ni i Østkredsen.

Vi deltog i tre stævner – et i april og to i september – og udkæmpede ni matcher. Det blev til fem sejre og fire nederlag.

77 medlemmer deltog i mindst et af de tre stævner. 40 medlemmer deltog i alle tre. Vi havde 177 starter, det højeste efter coronatiden. Fem nye løbere kom til i årets løb.

I 2024 løber vi igen i 3. division. Den ene modstander er fundet. Det bliver OK ØST Birkerød, som er den klub, vi oftest dyster imod. I 33 opgør har vi vundet 16 gange – OK ØST 17 gange. De to øvrige modstandere findes på søndag i Slagslunde Skov. Det står mellem Amager OK, Herlufsholm OK, OK 73 og Køge OK.

Dagens løbere ved op/ned match september 23: Helene og Kirstine Christiansen

Det er selvfølgelig vigtigt for klubben, at vi klarer os godt i divisionsturneringen. Men det er ligeså vigtigt, at vi kan være rigtig mange til disse løb. Orienteringsløb er i sit udgangspunkt en meget individuel idræt. Vort valg af konkurrencer og stævner er meget forskellige - og klubture hitter ikke mere. Men tre gange om året har vi muligheden for at optræde samlet som klub