Bronze til Inger Jessen i ny DM disciplin

Søndag var der debut på ny DM disciplin - Knockout Sprint (KO Sprint). Det var igen FIF Hillerød Orientering der stod for et rigtig godt stævne i Hillerød med stævneplads ved Royal Stage. I KO Sprint løbes der 2 eller flere løb - forholdsvis korte sprint. Først løbes der kvalifikations heats; de bedste løber så semifinale heats (kun D/H21) og senere A eller B finale.

Banelæggeren havde laver nogle gode udfordrende og overraskende sprint baner, der kunne forvirre selv erfarne sprint løbere.

OK Roskilde stillede med kun 3 løbere til start, nemlig Rasmus Møller Jess i H21, Inger Jessen i D60 og Janne Brunstedt i H60.

Inger gjorde det rigtig godt, idet hun løb sig til sin første DM medalje med en 3. plads og dermed bronze i D60.

I kvalifikationen løb Rasmus sig til en plads i semifinalerne, hvor han var bare 2 sek. fra at placere sig i A-finalen.

Janne har desværre fået den vane at glemme en post. Det skete også denne gang i kvalifikations løbet, så der var ingen finale til ham.