Tre sølv og en bronze til OKR ved DM-mellem

Bronze til Agnes og Sølv til Inge, Janne og Ole.

Efterårets første DM, DM-mellem, blev lørdag afviklet i Gribskov Nord. FIF Hillerød Orientering havde arrangeret et rigtig godt stævne i en skov særdeles velegnet til DM-mellem. Banelæggeren havde lavet nogle gode udfordrende baner med mange poster og retningsskift hvor orienteringen var i fokus, som det skal være på en mellemdistance bane. Nattens megen regn gjorde skoven meget våd, så grøfter og moser var meget vandfyldte.

Det var en god dag for OK Roskilde, der kunne tage hjem med hele 4 medaljer. Agnes Dyrlund Pedersen vandt sin første DM medalje ved at løbe sig til en flot 3 plads og dermed en bronzemedalje i D12. Ellen Dyrlund Pedersen var bare 25 sek. efter og måtte nøjes med den altid kedelige 4. plads.

I Eliteklassen H21 løb Rasmus Moeller Jess en meget flot 5. plads hjem.

I D75 var det Inge Jørgensen, der løb endnu en DM medalje hjem, denne gang af sølv.
I herrer klasserne løb Janne Brunstedt og Ole Svendsen også sølvmedaljer hjem i henholdsvis H75 og H80.