Logo skaerm_banner

OK Roskilde dominerede Nytårsløbet i Hvalsø

Fem OKR vindere af Hvalsø Nytårsløb

Lige før nytårs fyrværkeriet for alvor satte ind, stod flere løbere fra OK Roskilde på startstregen til årets sidste løb, Nytårsløbet i Hvalsø. Nytårsløbet arrangeres hver år på årets sidste dag af Hvalsø Løbeklub, og der kan vælges mellem en 5 km eller 10 km rundstrækning i Hvalsøskovene. Det er dog usikker om løbet fortsætter i den nuværende form til næste år.

OKR løberne viste igen stærke takter blandt de mange løbere der stillede til start, og det blev til hele 5 førstepladser.

Tvillingerne Agnes og Ellen Pedersen var de hurtigste piger i klassen kvinder 11-15 år. Med tiden 26:34 for 5 km løb de over målstregen samtidigt til en delt 1. plads, godt 1 min hurtigere end nr. 3 i klassen.

I 10 km klassen for mænd fra 16-64 år løb Rasmus Møller Jess til en sikker 1. plads i tiden 34:15. Rasmus var 4 min foran nr. 2.

Et par af de ældre løber kom også i mål som nr. 1 i deres klasser.

Inge Jørgensen blev nr. 1 i tiden 31:42 i klassen for kvinder over 65. I samme klasse blev Inger Jessen nr. 2 med tiden 33:23.

Janne Brunstedt blev nr. 1 i tiden 25:32, 2 min hurtigere end nr. 2, i klassen for mænd over 65.

Endnu en orienteringsløber løb med sejen, nemlig Ida Øbro, der i klassen for kvinder fra 16-64 blev en klar nr. 1 i tiden 19:35 mere end 2 min for nr. 2 i klassen. Ida blev i øvrigt over all nr 2, kun slået en herreløber.

Flere andre løb i flotte tider og fik gode placeringer.

Vinderne Agnes og Ellen (Foto: Hvalsø Løbeklub)

Rasmus og Janne samtidigt i mål (Rasmus havde dog løbet dobbelt så langt)