Logo sprcup_nat

Årets sidste medaljer

Tre løbere fra OK Roskilde kunne onsdag aften køre hjem fra årets sidste mesterskabsstævne med guldmedaljer om halsen. Det var SM nat i Tisvilde hegn, og det var Inge Jørgensen, Janne Brunstedt og Ole Svendsen, der løb sig helt i top i henholdsvis D75, H75 og H80.

SM nat blev afviklet på glimrende vis i den vestlige del af Tisvilde Hegn af Tisvilde Hegn OK. Den vestlige del af Tisvilde Hegn er relativ flad og byder på en varieret terrænoplevelse med hovedsageligt ældre og yngre fyrreskov. Mange områder har god gennemløbelighed, men der er også områder med ret så tæt fyrrekrat.

Tisvilde Hegn OK havde lovet en spændende og udfordrende konkurrence, og det blev det. De flestes orienteringsevner blev testet til det yderste. Ud over nogle svære, udfordrende baner havde arrangørerne også sørget for et fantastisk vejr med næsten 20 grader, vindstille og stjerneklart. Der var endda varslet nordlys fra stævnepladsen ved kysten ud til Kattegat; det så vi dog ikke noget til.

Ingen kom vist igennem de svære baner uden bum. Selv havde jeg et større bum på omkring 10 min og flere mindre, men kom igennem til en sikker 1. plads. Heller ikke Ole og Inge løb fejlfrit, men sikrede sig alligvel 1. pladserne.