Sølv og bronze til OKR ved DM-stafet

OK Roskilde var repræsenteret med tre hold til DM-stafet, der i lørdags blev afviklet på Fyn i Brahetrolleborg, der tidligere har lagt skov til DM stævner, men jeg mener ikke, vi har været der siden 2012 til DM-mellem. Skoven er småkuperet og i forhold til andre fynske skove ret åben med god gennemløbelighed de fleste steder. Enkelte steder er der dog højt græs, brændenælder og brombær, der nedsætter løbbarheden.

I den nye klasse D/H 210 løb holdet med Janne Brunstedt, Ane Veierskov og Finn Petersen sig til en sølvmedalje. Janne startede på første tur, løb et ikke helt fejlfrit løb, med bl.a. et 2 min bum, men kom dog først i mål, og havde fået et lille forspring på 5 min til de næste hold. Ane løb 2. tur og havde et godt løb, og kun et enkelt af de forfølgende hold kom forbi og fik et forspring på 9 min. På 3. tur havde Finn også et godt løb, og var tæt på at hente det førende hold. Der manglede dog 1½ min, så det blev samlet til en 2. plads og sølvmedalje.

I klassen H75, der er en klasse med 2-mands hold, løb Ole Svendsen og Inge Jørgensen. Ole løb 1. tur og gennemførte banen uden problemer og kom i på på 5. pladsen, men ikke langt efter 3. og 4. pladsen. Inge tog over på 2. tur og jagtede de førende hold. Inge hentede og passerede 2 hold og kom i mål til en 3. plads og bronzemedalje.

Det sidste af OK Roskildes hold med John Tripax, Jette Kreiberg og Jesper Allan Jensen løb i klassen D/H 185, hvor de endte på en 12. plads efter at alle 3 havde gennemført banerne.

Alle havde en god oplevelse og en varm dag i skoven, og især på stævnepladsen gjaldt det om at finde skygge, da det var 28 grader og solen bagte fra en skyfri himmel.