Logo paaske_top22.jpg

Klub / Aktiviteter

Påskeløb, Søhøjlandet, 14.-16. april 2022.

I kan godt allerede nu, begynde at glæde jer til årets påskeløb. (håber vi da, for der er jo ingen garanti i denne tid)

Påskeløbene er 3 dage - torsdag den 14., fredag den 15. og lørdag den 16. april og foregår i skovene ved Silkeborg i nogle af Danmarks bedste O-løbs områder. Her kan man rigtig få lov til at løbe ”kurveløb” for det er 5 m kurver, til forskel fra de 2,5 m. vi mest ser her på Sjælland, så man skal virkelig overveje sit ”bakkevalg”! Men det er et løb, som ALLE kan deltage i, da der er baner i alle sværhedsgrader, så hold jer ikke tilbage. I kan se mere på Påskeløbets hjemmeside.

Vi har lejet Ømborgen, Lindholmvej 11-13, 8680 Ry, hvor der er plads til 74 personer i 4 mands værelser, så der er rigelig plads, og derfor har vi også inviteret Holbæk OK med. Vi har den fra onsdag aften og til lørdag morgen.

Til nye medlemmer, eller andre der ikke har været med før, kan jeg sige at der er fælles madlavning til alle måltider (onsdag aften sørger man selv for mad, da vi ankommer vidt forskelligt), og det bliver derfor til indkøbspris.

Da vi meget gerne vil have rigtig mange afsted til dette hyggelig løb, giver klubben et pænt tilskud overnatning i hytten.

Tilmelding foregår via O-service, og ved tilmelding bedes du under ”meddelelsen til klubben” notere: ”klubtur” hvis du vil deltage i overnatningen.

Vi prøver også at fylde bilerne op, så hvis du har plads til flere bedes du notere: plads til 2 i bilen (eller hvor mange der er plads til) Ønsker du at få kørelejlighed, skriver du: kørsel ønskes.

Nu har vi jo ikke været af sted til dette ellers traditionsrige løb i to år, så det må være i år, vi skal have alle mand af huse, så vi kan få genoprettet det sociale liv i klubben!

De bedste hilsener
Ane
ane4320@gmail.com

ornborgen.jpg
Ørnborgen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk     20. januar 2022