Logo Stævneplads

Klub / Aktiviteter

Arrangementer i OK Roskilde


Fællesspisning i klubben 2021

Her er datoerne for årets fællesspisninger.
Hvis der er der nogle der kunne tænke sig at være med til at lave mad, eller til at stå for et måltid, så meld tilbage til mig hvilken dag der passe dig/jer.
Herunder kan du se hvem der er kok og skal have tilmelding de forskellig dage. Alternativt kan du ringe (21 28 23 37) eller sende en mail til mig.
Efter spisning skal der jo vaskes op, og i tabellen kan du se, hvilken dag du bedes hjælpe.
Hanne

Spisning i Nordpilen på følgende tirsdage, ca. kl 19.30 efter træning:

 Dato  Tilmeldingsfrist  Kok/Tilmelding  Opvask/3 pr gang
 10-8    8-8  Hanne  Christine, Jan, Jonas
 14-9  12-9  Hanne  Steen, Susanne, Mogens B
 28-9  26-9    Arne, Ole B. Mogens H
 12-10  10-10  Kirsten Lindemann  Morten, Finn og Annette
 26-10  24-10    Max, Inge M, Karsten H
   9-11    7-11  Kirsten Lindemann  John T. Jette K, Anna Marie
 23-11  21-11    Jytte, Henrik, Jacob S
 14-12
Julemiddag
 12-12  Hanne  Alle

Ret til ændringer forbeholdes.


Klubaften september 2021

Indbydelse til klubaften om WMOC 28. september efter fællesspisningen.

WMOC i Ungarn.

Janne og nogle af de andre deltagere vil fortælle om deres oplevelser ved sommerens WMOC (Veteran VM) i Ungarn.

Sidste års WMOC skulle have været i Slovakiet, men blev aflyst pga. Corona pandemien, og dette års WMOC skulle egentlig have været i Japan i maj, men også det blev aflyst. Med kort varsel tilbød Ungarn så at lave WMOC i august med håbet om at Covid-19 smitten ville være lavere til den tid. Men kunne de på så kort tid stable et godt WMOC på benene?

Pga. usikkerheden om udviklingen Corona blev antallet at deltager noget lavere en vanligt, med de, der deltog, fik en fantastisk oplevelse. Kom og hør, vi starter lige efter fællesspisningen - husk at tilmelde dig til kokken, hvis du vil spise med.Indbydelse til mini-klubaften 14. september om næste divisionsmatch.

Divisionsmatcher er et bredde arrangementer, hvor klubberne løber om point mod hinanden. Klubberne har derfor en interresse i, at så mange medlemmer som muligt deltager. OK Roskilde vil også gerne have mange med, også nyere og mindre erfarne medlemmer.

Næste divisionsmatch foregår den 26. september i Store Dyrehave Vest ved Hillerød, og for at det skal blive en god oplevelse for alle, vil vi forberede os på, hvad der kan vente os i skoven.

Asger og Janne vil komme med oplæg om skoven, kortet og hvad man skal være særlig opmærksom på specielt i denne skov. Vi vil vise og sammenligne forskellige vejvalg og komme med bud på, hvike der kan være det bedste for netop dig,

Indbydelse til Divisionsmatch 26/9

Vi vil starte på klubaftenen efter træningen ca. 19.30, menns vi nyder en let menu fra Hanne. Husk at tilmelde dig til fællesspisningen. Vi forventer, det hele tager omkring 1 time.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk     15. september 2021