Logo Natløb

Klub / Aktiviteter

Natcup den 28. oktober 2020

OK Roskilde afholder 1. afdeling af løbsserien "Natcup 2020-2021"
i Boserup onsdag den 28. oktober 2020.

Se tillige fællesindbydelsen.
Aflysning af natcup

Da der er opstået betydelig usikkerhed om, hvilke retningslinjer, der gælder for afholdelse af orienteringsstævner, ser vi os desværre nødsaget til at aflyse NatCuppen i Boserup Skov i morgen onsdag den 28.10.20.

Efter at det nye forsamlingsforbud på 10 personer og øvrige nye restriktioner blev udmeldt i fredags, har vi arbejdet på at finde en model for afviklingen, som kunne opfylde de nye retningslinjer. På Corona.dk er orienteringsløb stadig undtaget fra det generelle forsamlingsforbud, hvis arrangøren kan sikre, at der ikke er flere end 10 personer samlet på samme tid og sted. Sådan tolkede vi det. Men begrundelserne for aflysning af DM Nat og DM Ultralang viser, at politiet tolker det anderledes.

Vi havde håbet på en afklaring fra DOF her i løbet af i formiddag. Det er desværre ikke kommet endnu. Jeg er sikker på, at de arbejder på højtryk på at få klarhed over, hvordan de modsatrettede budskaber skal tolkes.

Vi er dog så tæt på stævnet, at vi er nødt til at træffe en beslutning. På baggrund af usikkerheden om fortolkningen af reglerne, er vi desværre nødt til at aflyse stævnet.

Vi beklager den sene udmelding, men vi håbede til det sidste.

Vi gemmer løbet, og håber at kunne afvikle det senere.

Annette Petersen
Stævneleder

Information om natcup i Boserup 28/10

Vi arbejder pt. på at tilpasse løbets afvikling så det forhåbentlig kan afvikles. Samtidig venter vi på en eventuel udmelding fra DIF / DOF.

Mere information om løbets eventuelle aflysning vil komme på denne hjemmeside tirsdag formiddag.

INSTRUKTION


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    27. oktober 2020