Logo Natløb

Klub / Aktiviteter

Tre medaljer ved DM Nat

1 guld og 2 bronzemedaljer til faldt OK Roskilde ved DM Nat tilfaldt OK Roskilde, der som arrangørklub stillede med meget få løbere i konkurrencen.

Veteranen Inge Jørgensen formåede endnu engang at komme øverst på podiet i D70, mere end 7 minutter foran nærmeste konkurrent p 2.-pladsen.

Også en af klubbens andre veteraner, Ole Svendsen, fik medalje om halsen, en bronzemedalje i H75, mindre end fem minutter fra guldet.

Og endelig lykkedes det for Teresa Søndergaard Pohl i D12 at løbe en bronzemedalje hjem, ligeledes mindre end fem minutter fra guldet. Veteran er endnu for tidligt at kalde Teresa, men det var ikke første gang, hun var på præmieskamlen i DM-sammenhæng.

Blandt de øvrige deltagere fra OK Roskilde lykkedes det for Adam Carlsen som den eneste at komme i Top 10 med en 10.plads i H14.

  foto2.jpg
 

OK Roskilde stod for natarrangementet, der blev begunstiget af en flot efterårsvejr, hvor regnen holdt sig borte lige indtil præmieoverrækkelsen. Stævneleder Michael Leth Jess skød et par billeder i aftenens løb fra stævnepladsen og starten.

Alle resultater og stræktider kan findes på hjemmesiden for DM Nat.

Henrik Boesen

foto1.jpg

foto4.jpg

foto3.jpg


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     8. oktober 2018