Logo Bykort

Klub / Aktiviteter
Byløb 7. januar 2020

Instruktion til byløb tirsdag den 7. januar 2020.

Vinterens 3. by-natløb foregår i Roskildes SV-del, afgrænset af Holbækvej og Ringstedvej. Start og mål ligger i bebyggelsen Smedegårdsparken, og registrering/brikaflæsning foregår på min bopæl i Smedegårdsparken nr. 8.
Der har tidligere ligget en gård - Lysholmgård - i området. Gårdens originale navnesten ligger stadig neden for enden af stien/alleen ud til Holbækvej (start). Da Lysholmgård allerede havde givet navn til en nærliggende vej, blev bebyggelsen ved udstykningen i 1977 opkaldt efter gårdens sidste ejer, som hed Smedegård.

Mødested: Smedegårdsparken 8, 4000 Roskilde.

Parkering: Der er kun få pladser til gæsteparkering i Smedegårdsparken. I stedet henvises til Lysholmgårdsvej og parkeringspladsen ved Roskildehallerne, hvor der nærmest er ubegrænset kapacitet (ca. 5 minutters gang).
Bus 201A, som kører mellem Svogerslev og Trekroner, via Roskilde Station, har stoppested lige ud for Smedegårdsparken. Kører tre gange i timen.

Start: Mellem kl 17.45 og 18.15. MiniORK starter 17:30.

Kort: Lysholmgård/Hyrdehøj, målestok 1:5000, revideret 2019.

Kontrolsysten: Sportident - har du ikke en enhed, kan du låne.

Tilmelding: Med bane og SI-nummer sendes til schjerning8@post.tele.dk senest mandag 6. januar kl. 10, hvis du vil være sikker på at få et kort.

Husk pandelampe, og se i øvrigt generel invitation til byløbene.

Hilsen
Lars Olsen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    3. januar 2020