OKR-kort

Klub / Aktiviteter

Aktiviteter i OK Roskilde

Her på aktivitetssiderne finder du alle oplysninger om træning, løb og øvrige arrangementer i OKR.

Hver tirsdag fra kl. 18 kan du deltage i tekniktræning med træningsbaner af forskellige længde og sværhedsgrad. Der vil være en særlig introduktion til dagens træning for børn/unge og for voksne begyndere. Du kan læse mere om indholdet af dagens træning et par dage før træningen under nyheder på forsiden af hjemmesiden.

Hver lørdag fra kl. 13 kan alle deltage i orienteringsløb i Boserup Skov med startsted ved Boserupgård Naturcentret. Også her tilbydes baner af forskellig længde og sværhedsgrad med introduktion til begyndere.
Denne aktivitet er indstillet. Vi vender tilbage med et nyt løbstilbud for alle i løbet af 2024.

Igennem sæsonen arrangerer vi klubaftener i klubhuset på Bjældevej 20 i Roskilde. Her kan du f.eks. høre om træning med pulsur, vi har jævnligt besøg af O-butikken med rabat på køb af udstyr eller aftenen kan handle om et spændende udlandsarrangement i det kommende år.

I vinterhalvåret tilbyder klubben veltilrettelagt og effektiv gymnastik, med en dygtig instruktør. Det foregår torsdage kl 19-20 i en gymnastiksal på Sct Jørgen skole.

Har du lyst til at mindes egne eller andres resultater finder du statistik og løbsresultater for både klubløb og løb arrangeret af OK Roskilde helt tilbage til før 2000. Men tal gør det ikke alene, tag et kig i det fyldige billedarkiv med dokumentation fra de mange morsomme, stemningsfulde, smukke og til tider barske løb og begivenheder i årenes løb.

Endelig finder du et arkiv med OKRs Nyhedsbreve til sponsorer og samarbejdspartnere samt Snitzlingen, som udkom i en papirudgave indtil udgangen af 2009.


okroskilde@okr.dk    Bjældevej 20, 4000 Roskilde        webteam@okr.dk    25. april 2024