Logo skaerm_banner

Sidste VTR-løb denne vinter

Søndag den 12. marts arrangerer Køge OK vintersæsonens sidste VTR-løb. Løbet foregår i Vallø Storskov - se Indbydelsen.

I modsætning til de øvrige VTR-løb, så afvikles løbet med samlet start eller jagtstart, hvis du har kvalificeret dig til det. Starten er kl. 10:30.

62 Løbere har gennemført mindst 6 løb i deres respektive klasser, og er dermed kvalificeret til jagtstarten. I deltagerlisten ses de 62 løbere (heraf 9 fra OK Roskilde). Løbernes tidshandicap er beregnet: Det er den tid der skal tillægges tiden i finaleløbet, for at få den endelige tid og placering.

Hvis du ønsker at tilmelde dig på forhånd – skal jeg (ravnholt@youseepost.dk) have din tilmelding (med bane og SI) senest mandag kl. 18:00. Startafgiften trækkes så over din løbskonto.

Alternativt kan du møde op til indskrivning på dagen (mellem 09:45 og 10:15). Her skal du afregne på stedet.
Bemærk, at der efter løbet er ”kaffebord”. Dette er inkluderet i prisen.