Logo Efterår

Mange topplaceringer til Jættemilen

Den traditionsrige Jættemil blev afviklet søndag i Tisvilde Hegn i et dejligt løbevejr! Traditionen tro var der fællesstart og ultralange baner, men også med rigtigt mange poster og uden rigtige langstræk.

Fra OK Roskilde deltog en del løbere, og seks OKR-ere placerede sig helt oppe blandt de første. I H60 blev det endda til et tæt Roskilde-opgør mellem Aksel Andersen og Gunnar Grue-Sørensen, som endte som hhv. nr. 1 og 2. Det lykkedes for Aksel at komme over målstregen 21 sek. før Gunnar efter at have løbet den 13 km lange bane og fundet 38 poster.

Rasmus Krogh Madsen sikrede sig en flot anden plads i H14, og han var kun 46 sekunder efter etteren på en 8 km lang bane med 23 poster. Anne-Mette Jansen blev ligeledes nr. 2 i D40, hvor banen var 13 km lang med 38 poster. I D60 sikrede Gerda Marie Christensen sig en fornem 3. plads på en 7 km lang bane med 23 poster.

I H21 er banen 20 km lang, og der skal findes 47 poster. Andreas Hougaard Boesen klarede det i skarp konkurrence med tre andre fra landsholdet og sikrede sig en fjerde plads.