Logo divmatch13

Fire medaljer til OK Roskilde ved DM-lang

De danske mesterskaber i langdistance (klassisk) orientering blev i år afholdt i Ålum, der ligger midt mellem Viborg og Randers. Vejrguderne var ikke med arrangørerne eller løberne, idet det regnede det meste af tiden, men skoven, der er stærkt kuperet med stejle skrænter og store slugte, var en stor oplevelse. Aarhus 1900 stod for et godt stævne, og havde lavet nogle gode udfordrende baner.

Som altid ved DM stævner starter ungdomsklasserne tidligt, så det er også i disse klasser medaljevinderne findes først. I den yngste pigeklasse, D-10, lykkedes det igen Katrine Krogh Madsen at løbe sig til en flot 3. plads og en bronzemedalje, samme placering som ved DM-mellem for 14 dage siden. Katrine var den eneste af OK Roskildes ungdomsløbere, der tog en medalje, men der var flere gode placeringer med bl.a. Karoline Fonager Ulsøe på en flot 5. plads i D-14, mindre end 2 min. fra en medalje og Amalie Tripax på 6. pladsen i D-20. Rasmus Møller Jess fik ligeledes en 6. plads i H-18, mens Rasmus Krogh Madsen lige kom i top 10 med en 10. plads i H-16.

Inge Jørgensen vandt en suveræn guld medalje i D70 klassen, ide hun var 6 min. hurtigere end nr. 2 i klassen. Det er Inges 4. individuelle DM medalje i år.

Hos herrerne blev det til en sølvmedalje til Janne Brunstedt i klassen H65, men det var Andreas Boesen der stod for dagens største præstation for OK Roskilde. Andreas blev nr. 3 og vandt dermed en bronzemedalje i H21. Det er første gang en løber fra OK Roskilde får en DM medalje i hovedklassen H21 i klassisk orientering.

Andreas: DM-lang bronze i H21

Herudover kom følgende i top 10: Gunnar Grue-Sørensen blev nr. 4 i H65, bare 30 sek. fra en medalje. Ole Svendsen blev nr. 9 i H70 og Gerda Marie Christansen blev nr. 10 i D60.

Katrine: DM-lang bronze i D-10

Inge: DM-lang guld i D70

Janne: DM-lang sølv i H65

Resultaterne kan ses hjemmesiden for DM-lang.

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     15. september 2015