Klub / Aktiviteter

Hallandspremiären - i forårssol.

Førsteplads til Inge og to andenpladser til Janne

Den traditionelle Hallandspremiären blev i år afviklet i behageligt forårsvejr, specielt søndagen var dejlig solrig.

Stævnet bød på natløb fredag, mellemdistance lørdag og langdistance søndag, alle med samme stævneplads på et militært øvelsesområde på Nyårsåsen lige nord for Halmstad. De, der var med til O-Ringen i 2012, hvor 4. og 5. etape blev afviklet her, vil vide at dette er et ret så udfordrende terræn. Desværre var det kun 6 løber fra OK Roskilde, der havde fundet vej til årets udgave af Hallandspremiären.

Fredagens natløb havde næsten 500 løbere til start, og Inge Jørgensen vandt en overlegen sejr i klassen D70; Inge var mere end 5 min. hurtigere end nr. 2. Rasmus Møller Jess løb sig til en flot 7. plads i klassen H-18, og Ole Svendsen fik en 12. plads i klassen H70, hvilket han vist ikke var helt tilfreds med.

På lørdagens mellemdistance, der havde mere end 1000 løbere til start, var det Janne Brunstedt, der fik klubbens bedste placering, idet han blev nr. 2 i klassen H65. Inge havde problemer med den næst sidste post, hvilket kostede sejren; Inge endte på 5. pladsen. Ole havde et par mindre bum og blev nr. 11 i klassen H70, mens Jette Kreiberg blev nr. 19 i klassen D55. Også Rasmus havde et par problemer med det vanskelige terræn og endte på 17. pladsen i klassen H-18. Amalie Tripax løb banen uden større problemer og blev nr. 9 i klassen D-20.

Søndagens langdistance havde samme stævneplands, men banerne var lagt mere vest på, og som det ofte opleves i Sverige, så er der få poster og nogle meget lange langstræk. Janne klarede sig igen bedst med endnu en andenplads i H65. Både Inge og Ole havde igen problmer med at få kort og terræn til at passe, og rygterne siger, at Ole overvejer helt at stoppe med det der orienteringsløb. Amalie klarede langdistancen til en flot 8. plads i D20.