Logo sommer_boeg

Klub / Aktiviteter

Femteplads til Rasmus Krogh Madsen i EYOC-stafet.

I modsætning til gårsdagens langdistance, der blev løbet i regnvejr, var der sol over Cluj Napoca i dag, hvor der blev løbet stafet. Med solen kom også de gode resultater.

Rasmus løb 1. tur på stafetholdet med Lasse Falck Weber og Malte Kjær Hemmingsen på henholdsvis 2. og 3. tur. Rasmus lagde hård ud og førte stafetten flere gange til kort før mål, hvor han til sidst blev overhalet og kom i mål på en sikker 2. plads bare 7 sek efter. Fantastisk flot.

På de næste ture tabte Lasse og Malte lidt, men holdet endte på en flot 5. plads. Super løbet af de 3 drenge, der alle er debutanter i landsholdsdragten.

I morgen, søndag løbes der sprint, mesterskabernes sidste konkurrence, i Cluj Napoca, og første start er kl. 8:00 dansk tid.