Logo Natløb

Guld til Inge og Gunnar ved SM-Nat.

De sjællandske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet over kun 2 løb.

Første afdeling blev arrangeret af Tisvilde Hegn OK i Valby Hegn ved Helsinge, og anden afdeling blev afviklet i Storskoven - Valborup ved Hvalsø med OK Roskilde som arrangør.

Løbet i Valby Hegn var efter sigende en pløret og riset omgang, men allerede her lagde Inge Jørgensen og Gunnar Grue-Sørensen sig i spidsen af konkurrencen ved overbevisende at vinde deres klasser.

I Valborup skov, der ikke er helt let med de mange diffuse bevoksninger, og da slet ikke om natten, forsatte Inge og Gunnar de gode takter fra 1. afdelig, og vandt igen sikkert deres klasser.

Inge sikrede sig således endnu en gulvmedalje ved at vinde klassen D65. Det er 5. år i træk, at Inge vinder SM-Nat, og i hendes samling af guldmedaljer er der nu 12 fra SM-Nat.

Gunnar løb sig til sin første SM-Nat guldmedalje som OKR løber i klassen H65.

Da OK Roskilde stod for 2. afdeling, var der ikke mange fra OKR, der løb begge afdelinger, men i klassen D55 fik Gerda Marie Christiansen en 2. plads ved at blive nr. 3 og 2 i henholdsvis 1. og 2. afdeling.

Runa Ulsøe fik en samlet 2. plads i klassen D45 ved at blive nr. 2 i begge afdelinger.

I klassen H21 blev Martin Laage Kragh nr. 3 i begge afdelinger, men sikrere sig en samlet 2. plads.

I top 3 kom desuden Aksel Andersen i klassen H60, mens Karoline og Jonas Ulsøe begge blev samlet nr. 4 i henholdsvis D-14 og H-14.