Logo sommer_boeg

Guld til Inge og Bronze til Adam ved SM-lang.

Mandag, 2. Pinsedag, arrangerede FIF Hillerød SM-lang i Grib Skov Mårum, en udfordrende skov, der har det hele, åben letløbt skov, diffuse tætheder, moser og en del kupering. Løberne blev præsenteret for nogle rigtig gode baner på et super godt kort. Det lykkedes 2 af OK Roskilde løbere at vinde SM-medaljer, heraf 1 af guld.

I klassen H14 løb Adam Carlsen sig til fornem bronzemedalje. Adam blev godt nok nr. 4 i klassen, men 1 af løberne, der var hurtiger end Adam, var fra Jylland, og jydske løbere kan ikke vinde SM-medaljer.

I klassen D70 blev det guldmedalje til Inge Jørgensen.

Christopher Søgaard vandt klassen H-14B, men der uddeles ikke medaljer i B-klasser.