Klub / Aktiviteter

Med foråret kommer Danish Spring.

Med den sjællandske sæson premiere, Danish Spring, kom også foråret, næsten. Fredag og lørdag var det dejligt forårsvejr, mens det søndag var noget køligt med en frisk vind ind fra havet i Tisvilde Hegn. Igen lykkedes arrangørerne med et flot internationalt arrangement.

De 3 dages orienteringsfest startede fredag med sprint i Lyngby med stævneplads ved Lyngby stadion. Starten gik i parken ved Sorgenfri slot, og derfra gik banerne ind i den vestlige del af Lyngby.

I eliteklasserne var der hård konkurrence med mange udenlandske løbere til start. Rasmus Møller Jess fik en flot 20. plads i det stærke felt i Men Elite med næsten 70 løbere til start. I M-16 fik Adam Carlsen en flot 15. plads.

Lørdag og søndag var der henholdsvis mellemdistance og langdistance fra en solrig stævneplads i Tisvilde Hegn. Specielt om søndagen var det godt med en stævneplads inde i skoven, så der var læ for den kolde vind fra havet. Tisvilde Hegn er altid en god oplevelse, og begge dage var der gode baner i det dejlige terræn.

På mellemdistancen klarede Rasmus Møller Jess sig igen godt med en 5. plads i Men Elite WRE2 klassen. Også i andre klasser var der hård konkurrence, men det lykkedes alligevel for Inge Jørgensen og Janne Brunstedt at komme helt til tops med 1. pladser i henholdsvis D70 og M70. Øvrige i top 10: Franka Søndergaard Pohl nr. 4 i W-10, bare 3 sek. fra 3. pladsen; Teresa Søndergaard Pohl nr. 6 i W-14; Frida Weigelt Svendsen nr. 3 i W-14B; Ole Svendsen og Bjarne Pedersen henholdsvis nr. 4 og 5 i M-75.

Ole i et koncentreret øjeblik

På søndagens langdistance havde Rasmus Møller Jess endnu en god dag med endnu en 5. plads i Men Elite WRE2. Også Inge Jørgensen og Janne Brunstedt vandt igen deres klasser, D70 og H70, mens Ole Svendsen blev nr. 2 i M75. Desuden kom Hanne Møller Jensen i top 10 med en 7. plads i D55.

Hanne på vej gennem Lyngby (Foto: Danish Spring)