God og spændende VTR-finale i Annebjerg

Holbæk OK arrangerede søndag finalestævnet i VTR-serien, som har kørt hver søndag siden midt i november. Efter en lang vinter med 12 gode stævner rundt på hele Sjælland (og et smut til Falster), blev det en flot afslutning i Annebjerg Skov. I mange af klasserne var der hård kamp om podieplaceringerne.

OK Roskilde løb med sejren i tre af klasserne. Freja Kent startede ud som næstsidste løber på gul bane – og havde 40 sekunder op til førstepladsen. Freja blev næsten hentet af den førende løber (Clara Friis Scheby, OK Sorø), der var startet to minutter efter Freja, men med en god afslutning blev ikke bare de to minutter vundet igen, men også de 40 sekunder blev løbet op. Freja vandt til sidst banen med et forspring på 61 sekunder.

På blå bane (damer) forsvarede Inge Jørgensen sikkert sin førsteplads – en bane der gav tredobbelt OKR-sejr, da Annette Petersen og Ane Veierskov blev hhv nr 2 og 3. Hos herrerne gjorde Ole Svendsen Inge kunsstykket efter, og vandt banen sikkert med et forspring på seks et halvt minut.

På de sorte baner blev det til tre andenpladser. På mellembanen startede Jakob Søndergaard sidst ud som førende løber på banen, men et bom mod slutningen betød, at Arne Kristensen fra Herlufsholm OK sneg sig forbi på resultattavlen. Forskellen var 87 sekunder i Arnes favør.

Freja Kent, vinder af gul bane

På kort bane (over 60) var Aksel Andersen hurtigste mand, men ikke nok til at hente Knud Madsen fra OK Sorø. Der manglede blot 28 sekunder efter 13 VTR-løb. Finn Petersen sluttede som nr 3.

På kort bane (under 60) lykkedes det ikke Morten Jensen at komme nærmere den førende løber, Kristian Kærsgaard Hansen fra OK Sorø.

Endelig har et af vore nye medlemmer imponeret denne vinter på gul bane. Martin Vaabengaard forsvarede i Annebjerg sikkert sin andenplads.

Vore divisionskollegaer fra OK Sorø blev mest vindende klub med otte titler. Næste vinter må vi forsøge, om vi ikke kan vælte OK Sorø af tronen.

Ved den efterfølgende præmieuddeling var der endvidere hæder til Adam Carlsen, der modtog Skovkarlenes ungdomspokal for 2018.

Se alle resultater her: VTR-finalen.