Logo divmatch13

Go’ bane

"Go' bane, go' bane," lød det adskillige gange, da forpustede løbere fra OKR lørdag eftermiddag gik fra målposten til brikaflæsningen.

De rosende ord om oplevelsen af at være udfordret på en go’ bane tilfaldt Morten Jensen, som havde lagt banerne til klubmesterskabet 2020 i Hvalsø Storskov.

At afvikle en konkurrence i orienteringsløb i disse coronatider er noget nær en umulighed. Men ved at tildele hver deltagende løber en tids-slot og samtidig sørge for, at løberne blev spredt hurtigt efter starten i jagten på posterne, lykkedes det på sikker vis at få afviklet årets klubmesterskab, som 39 løbere deltog i.

Stævnepladsen var reduceret til et campingbord nær målposten for aflæsning af brikken efter løbet – og så var beskeden til alle løbere, at de hurtigst muligt skulle forlade området efter løbet.

Den grundigt gennemtænkte afvikling af løbet skabte så stor interesse i disse konkurrencefattige tider, at Dagbladet sendte både en journalist og en fotograf – ja, de opsøgte selv begivenheden og blev af formand Anders Laage Kragh grundigt sat ind i, hvordan man kan afvikle en konkurrence på smittesikkert vilkår.

Franka Søndergaard Pohl, klubmester i D12, fortæller Dagbladets interesserede journalist om sit løb

Vi må vente på Dagbladets reportage til på mandag, og vi må vente på uddelingen af præmier til vinderne i de enkelte klasser. For der er i alt 15 vindere - indtil videre må vi kun være 10 mennesker samlet indendørs.

• H75: Ole Svendsen

Se hele resultatlisten fra klubmesterskabsløbet.

Ane Veirskov klipper målposten og kan senere kalde sig klubmester i D65

Henrik Boesen

Inge Jørgensen (D75) og Ole Svendsen (H75) ankommer samtidig til målposten og får omgående styr på tiden. Begge blev klubmestre.

Formand Anders Laage Kragh styrede stævnepladsen i form af et campingbord med brikaflæser. Janne Brunstedt stempler ud og kan senere smykke sig med titlen Klubmester 2020 i H65.

Annette Petersen beretter for Dagbladets journalist, hvad orienteringsløb har betydet for hende. Annette blev nr. 2 i dagens konkurrence i D65.

Ole Svendsen drøfter en detalje med banelægger Morten Jensen.

okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     13. december 2020