Logo paaske16_banner.jpg

Klub / Aktiviteter

Klubtur til Påskeløb 9.-11. april 2020.

Deltagelse i påskeløbene er en stor tradition i Orienteringsklubben Roskilde, og da vi håber at rigtig mange har lyst til at prøve en helt anderledes natur, lære en masse og hygge med de andre medlemmer, så er det lavet som klubtur, hvilket vil sige at klubben betaler overnatningen.
Har du ikke været med før, kan vi fortælle:

  paaske2020.jpg
 
  Sted: Rømø.
 
  Dage: Der løbes skærtorsdag, langfredag og lørdag (9-11/4).
 
  Sværhed: Der er alle sværhedsgrader, også de lette baner, så hele familien kan deltage.
Det er spændende og noget anderledes terræner for os, der ellers mest løber her på Sjælland.
Da der sikkert skal løbes en del i klitter, hvor det er svært at være sikker på, på hvilken top man står, skal man måske lige overveje, hvor svær den skal være! Snak med en af os ældre løbere, hvis du er i tivl.
Du kan læse mere om løbene på Påskeløbets hjemmeside.
 
  Tilmelding: Er du tilmeldt O-service kan du tilmelde dig her, og hvis du også ønsker overnatning med klubben skriver du i rubrikken ”Meddelelse til klubben”: Klubtur. Jeg forsøger at lave samkørsel, for dem der ønsker dette, så noter meget gerne om I ”kører selv”, ”ønsker kørsel” eller ”kører, plads til x antal”
Er du ikke i O-service kan du tilmelde dig hos vores løbstilmelder Morten Jensen, der vil hjælpe dig gennem processen.
 
  Overnatning: Vi har lejet Hotel Vadehavet, Havnevej 119. Rømø, hvilket ikke er et HOTEL
Vi har hele ”hotellet” til rådighed, med plads til 60 personer i dobbeltværelser med eget bad og toilet. Enkelte værelser kan have forældre + 2 børn, så der skulle være muligheder for alle .
Der er stort industrikøkken, hvor vi selv sørger for at lave maden og en stor spisesal, så vi får god plads til at hygge os på .
Vi har det fra onsdag aften til lørdag morgen, hvor vi plejer at flytte ud inden dagens løb, så man kan fortsætte påsken, når vi er færdige i skoven.
 
  Fortæring: Onsdag aften sørger man selv for mad, da vi ankommer på forskellige tidspunkter i aftenens løb. Det er muligt at tilberede det derover. Resten af tiden bliver der købt ind til fælles madlavning.
 
  Opgaver: Madlavning og opvask bliver fordelt på alle.
 
  Medbring: Sengetøj (Dynebetræk, pudebetræk lagen) og håndklæde. Der er dyner, men ønskes leje af sengetøjet kan dette tilkøbes for 70 kr. Det kræver dog bestilling på forhånd.
Indesko og drikkevarer til alle dage.
 
  Pris: ”Hytten” betaler OKR, så det er kun kosten, der bliver på sædvanlige økonomiske måde og det samlede beløb trækkes på din konto i OKR.
 
  Transport: Kørsel i private biler. Vi prøver at fylde bilerne op, så udgifterne holdes nede. Afregning til dette sker p.t. med 1,50 kr. pr. km. til chaufføren + bropenge, og afregnes direkte med chaufføren.
 
  Tilmeldte: Ca. 14 dage før turen, vil alle tilmeldte få de sidste instrukser, med kørsel og værelsesfordeling, så hører du intet, må du kontakte mig!
 

Velkommen til påskeløb 2020
Ane
22811727
ane4320@gmail.com

Se også Klubture.

hotel_vadehavet.jpg
Hotel Vadehavet


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk     29. januar 2020