Bronzemedaljer i DM-sprintstafet

Efter DM-sprint pinsedag i Odense Centrum var der kaldt til andendagsgilde om mandagen i Vollsmose. Her gjaldt det de danske mesterskaber i sprintstafet for mix-hold.

Hvor det i centrum var løb på brosten mellem byhuse, var det nu orientering i såkaldt tæt/lav-bebyggelse. Banerne var med mange poster – næsten en pr 100 meter i gennemsnit, og der skulle løbes zig-zag rundt i bebyggelsen. Det Vollsmose, vi måske kender fra medierne, så vi slet ikke noget til. Alt var pænt og fredeligt.

OK Roskilde var beskedent repræsenteret med tre hold. Da vi ikke havde vundet en DM-medalje i denne disciplin siden 2018, var der et håb om at bryde denne medaljetørke med vort stærke hold i D/H70. Men holdets tre (meget rutinerede) deltagere blev diskvalificeret. Derimod dukkede der en lidt uventet bronzemedalje op i klassen D/H60. For her løb Finn Petersen, Annette Petersen og Morten Jensen alle en næsten perfekt tur. Ved målgang anede holdet dog intet om placeringen, og der var ikke resultatformidling på stævnepladsen. (Standarden var faldet noget i forhold til dagen før.) Så det var først ved opråb under præmieoverrækkelsen, at vi fik den gode nyhed.

I klassen D/H45 gennemførte Kent Pihl, Ane Veierskov og Bente Pihl og endte som nr 17 af 22 hold.

Rasmus Møller Jess deltog på et internationalt hold. Her hamrede han 4,1 km af i tiden 15:43. Og det uden touch-free.