Årets sidste DM-guld til Inge

Årets sidste DM var DM-Ultralang, der i lørdags blev afholdt i Kærgård og Tranedal plantager på den jyske veskyst ved Oksbøl.

Orienteringsklubberne OK West og OK Esbjerg havde etableret en lille stævneplads ved Børsmose Strand Camping, der ligger lige bag den yderste klitrække. Arrangørerne havde lavet nogle rigtige gode baner i et terræn, der består af kuperet klitplantage med fyrrekrat med meget varierende gennemløbeligheder og meget kuperede klitter bevokset med marehalm, der er særdeles udfordrende og fysisk krævende at løbe i.

OK Roskilde havde desværre kun 4 løbere til start i dette meget spændende terræn. To af klubbens løbere kunne køre hjem med medaljer om halsen.

Det blev igen Inge Jørgensen, der kom øverst på medalje skammelen med endnu en DM-medalje af guld. Inge vandt klassen D75 med et forspring på næsten 10 minutter ned til nr to. Det var den 12. guldmedalje Inge Jørgensen vandt ved DM-ultralang.

Klubbens anden medalje blev af bronze og blev vundet af Janne Brunstedt.