Logo skaerm_banner

Årets sidste løb - Nytårsløbet i Hvalsø

Fire OKR vindere af Hvalsø Nytårsløb

Lige før nytårs fyrværkeriet for alvor satte ind, stod flere løbere fra OK Roskilde på startstregen til årets sidste løb, Nytårsløbet i Hvalsø. Nytårsløbet arrangers hver år på årets sidste dag af Hvalsø Løbeklub, og der kan vælges mellem en 5 km eller 10 km rundstrækning i Hvalsøskovene.

OKR løberne viste stærke takter blandt de mange løbere der stillede til start, og det var især de yngre løbere, der gjorde sig bemærket.

Tvillingerne Agnes og Ellen Pedersen var de hurtigste piger i klassen kvinder 11-15 år. Med tiden 26:02 løb de over målstregen med hinanden i hånden til en delt 1. plads, mere end 4 min før nr. 3 i klassen.

Et par af de ældre løber kom også i mål som nr. 1 i deres klasser.
Inger Jessen blev nr. 1 i tiden 31:02 i klassen for kvinder over 65, og Janne Brunstedt blev nr. 1 i tiden 24:29 i klassen for mænd over 65.

Flere andre løb i flotte tider og fik gode placeringer.

3 glade OKR vindere (Foto: Hvalsø Løbeklub)

Vinderne Agnes og Ellen (Foto: Hvalsø Løbeklub)

Efter målgang er der kransekage og champagne (Foto: Hvalsø Løbeklub)